L.C.M.

L.C.M.

A kutyulékpárt és a magyar euro

2023. január 03. - gassy

Egy holland covidpartys,magát valami árnyéknak nevezett,harmadik feleség -ötletelése!

 

Dobrev Klára szerint nemzeti érdekünk, hogy bevezessék hazánkban is az eurót.

A politikus úgy véli, azokban az országokban, ahol euróval fizetnek, stabil a gazdaság, kiszámíthatóak a hétköznapok és a családok sem szenvednek a brutális, elviselhetetlen drágulástól. Most már ilyen Horvátország is.

Indoklás L.C.M.:
1-A horvátok megosztottak a kérdésben - az Európai Bizottság felmérése szerint az ország polgárainak alig több mint fele, 55% támogatta az euró bevezetését.
2-Az áremelkedés a nyugdíjasokat érinti a legsúlyosabban, hiszen ők ezután kénytelenek lesznek átlag havi 250 euróból megélni.
„Nem örülünk ennek! Eddig minden rendben volt, a NATO-hoz és az EU-hoz való csatlakozás. De nem kellene elvenniük a valutánkat! A kuna mindig is a mi pénzünk volt" – panaszkodott egy zágrábi zöldséges a német tévé riporterének.
3-A jutarjni.hr című horvát híroldal akkor arról írt, hogy egy magyarországi bevásárlás átlagosan 30 százalékkal olcsóbb, mint a horvátországi, de akár feleannyiból is kijön egy jól összeállított kosár.
4-A horvátok 81%-a tart attól, hogy az euró bevezetése az árak emelkedéséhez vezet
5-Horvátország január 1-jén csatlakozott az euróövezethez. A legtöbb kereskedelmi lánc - nem túl meglepő módon - felfelé kerekítette az árakat az átváltás során, de nem csak a kereskedők, hanem a vállalkozók és a különböző szolgáltatók is, akik időszerűnek látták, hogy 10-15 százalékkal emeljenek a díjaikon.

Davor Filipović gazdasági miniszter azt mondta: partnerként tekintenek a kiskereskedelmi láncokra, és jóhiszeműen jártak el, de erre nem számítottak.
6-Nem örülhet sok gazdag
A szükséges igazolás akár fizetési elszámolás vagy adásvételi szerződés is lehet. Azonban, ha valaki 30 ezer eurót meghaladó valutát váltana, annak adóhivatali igazolásra lesz szüksége. Ennek hiányában a pénzintézetek megtagadják a cserét, és jelentik az ügyet az adóhatóságnak. Amennyiben a pénz eredetét a tulajdonos a hatóságnak sem tudja bizonyítani, akkor akár el is kobozhatják tőle.

 

Az L.C.M. 

1-A magyar hivatalos fizetőeszköz a FORINT,és az is MARAD(ezt elvenni a magyaroktól,csak népszavazás esetén lehet),de nem csaló módon mint a csatlakozásnál!!valódi 50%-kell!!!!

2-Betíltotta volna az euró készpénz elfogadását hazánkban

3-Átváltásnál ÁRSAPKA  (Ursula covidállat előtti szint 330ft/eur)

A bejegyzés trackback címe:

https://lcmpart.blog.hu/api/trackback/id/tr9618017564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása