L.C.M.

L.C.M.

Amerikai állampolgár buktatta meg Somost

2024. február 21. - gassy
Kedves Néző,
Fájó szívvel hoztam meg éjjel a döntést: felfüggesztem a televíziós tevékenységemet.
1995 óta párhozamosan két szakmában próbáltam maximálisat nyújtani. Hálás vagyok a sok ismeretért és tapasztalatért, amelyeket az évek során megszereztem. A kettős terhelés 2018 óta, mikortól önálló ügyvéd is vagyok, mostanra ütött vissza, a reggeli adásban elkövettem egy súlyos hibát, amely egyébként – aki ismer tudja – a gondolataimtól, a számomra oly fontos áldozatvédelemtől, a bántalmazottak iránt érzett ösztönös szolidaritástól teljesen távolra sodort a befogadó szemében. Egész újságírói létem az elesettek védelméről, a bántalmazottak segítéséről szólt.
Köszönöm, hogy tagja lehettem az ATV csapatának, 14 év alatt nagy utat tettünk meg együtt. Hálás vagyok azért, hogy kollégáim ezen az úton végig segítettek. A mostani helyzetben nem lehet másképp: a jelenlegi közhangulatban jelenlétemmel nem terhelhetem ezt az ígéretes cégcsoportot, az ATV Groupot.
Előzmények:Kanadába családostól kivándorló emigráns-nem tud megélni a kanadai segélyből,,valakik amerikában beszervezik,majd úgymond hazaköltözik.Alapít egy 0%-os pártot,ás állandó vendége egy bizonyos csatornának.

Somos: Tudna arra példát mondani, hogy hány pedofilt engedtek szabadon?

Márki-Zay: Hát, én a Kaletán háborodtam fel annak idején legjobban.

Somos: De ő nem volt pedofil.

Márki-Zay: Nem volt pedofil?

Somos: Nem.

Márki-Zay: Hát elnézést, miért nem volt pedofil?

Somos: Azért, mert olyan képeket nézegetett, amelyeken kiskorúak szerepelnek, ez nem pedofil bűncselekmény.

2018-19-ben az amerikai és koreai nyomozó hatóságok vezetésével, egy nemzetközi összefogás keretében felgöngyölítették a Welcome to Video gyermekpornográfia-megosztó oldalt, és beazonosították számos felhasználóját; Kaleta is közöttük volt.

 

Bírói itélet indoklása

A bíró indoklásában hangsúlyozta, hogy a jelenlegi törvény három hónaptól három évig terjedő szabadságvesztés kiszabását teszi lehetővé. Mivel az ügyészi indítvány az volt, hogy Kaleta beismerés esetén 1 évet kapjon három évre felfüggesztve, ennél súlyosabb büntetést a bíróság nem szabhatott volna ki akkor sem, ha ezt indokoltnak látja. Végül 2 év 6 hónapra függesztette fel a büntetést.

A bíróság az ügyészséggel egyetértett abban, hogy az enyhítő és súlyosító körülmények mellett nincs szükség végrehajtandó szabadságvesztésre.

 Mártírzaj végül is kimondta:Minden egyes bicskei gyermekotthonban dolgozó 2007-2016 között --tudnia kellett az intézményben történtekről---bűnösök

A bejegyzés trackback címe:

https://lcmpart.blog.hu/api/trackback/id/tr5018335979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása