L.C.M.

L.C.M.

Kinyílt a csípája Bidén ügynökének!

2023. április 11. - gassy

David Pressman a férjével és a közösen nevelt gyerekeikkel látogatta meg Novák Katalint, kormánykritikus körökkel találkozik, és már-már trollkodva kritizálja Orbán Viktor politikáját.

Pészah, a zsidó húsvét alkalmából David Pressman amerikai nagykövet széderestet tartott, ahol a meghívottak közül egyedüli pártpolitikusként Gyöngyösi Márton is jelen volt. Az asztalfőnél, a diplomata mellett kapott helyet a kipában ülő, a Jobbik - Konzervatívok korábban antiszemita és rasszistsa botrányokban érintett, illetve oroszbarát elnöke. Gyöngyösi mások mellett együtt vacsorázott a Mazsihisz vezetőjével, Heisler Andrással, valamint az SZFE és más baloldali tüntetések egyik ismert szereplőjével, Nagy Ervin színművésszel.

 

Az idősebb Clooney egy partin találkozott Pressman egyik rokonával, akitől megtudta, hogy a fiatal ügyvéd kiterjedt kapcsolatokat épített ki a térségben, ahol Madeleine Albright akkori külügyminiszter különleges asszisztenseként, később pedig az ENSZ szudáni szakértőjeként dolgozott. Az idősebb Clooney már másnap felhívta Pressmant. Fiával együtt hamarosan családtagként tekintettek Pressmanra. „Cuznak becézem” – mondta George Clooney. „Apám szerint rokonok vagyunk. Nem tudom, honnan pattant ki az ötlete.”

Ezen Pressman is kuncogott: „Ő ír, én meg zsidó vagyok”.

 

Az egyik ilyen volt például az indián aktivista folyamatban lévő kegyelmi kérelme. Leonard Peltiert 1977-ben kétszeres életfogytiglani börtönre ítélték, mert részese volt egy két évvel korábbi lövöldözésnek a dél-dakotai Pine Ridge rezervátumban, ahol két FBI-ügynököt meggyilkoltak. Peltier támogatói a szigorú büntetést évtizedek óta igazságtalan vádemelés és hibás tárgyalás következményének tartják. Az aktivista mellesleg mind a mai napig nem szabadult ki a börtönből.

 „az amerikai kormány új intézkedést tervez a magyar kormány megbüntetésére, például felmerült, hogy szankciót vetnek ki befolyásos személyekre”. 

Itt a főnököd Dávid Dzsó Bidén!

bide.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lcmpart.blog.hu/api/trackback/id/tr8618100320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása