L.C.M.

L.C.M.

Kiadja Trump Magyarországnak a beszervezett cia-s ügynökök névsorát?

2024. február 19. - gassy

Az amcsi választások tétje.

Eddig csak annyit lehetett kideríteni,ki tett amcsi állampolgársági esküt.

Gulyás Márton egyébként március 21-én jelentette be, hogy egy többhetes ösztöndíjas képzésen vesz részt Amerikában. A Partizán nevű YouTube-műsort működtető szélsőbaloldali aktivista nem is titkolta, hogy az ösztöndíjat az amerikai kormánytól kapta.
Ugyanakkor az is figyelemre méltó, hogy a résztvevőket az amerikai nagykövetségek jelölik és választják ki,
A finanszírozást pedig a CIA bonyolítja a Nemzetközi Fejlesztési Ügynökség (USAID) nevű külügyminisztériumi szervezeten keresztül.

A pénteki amcsi tünti elmaradt koncertjéről:

Gulyás Marcsi:Parti lány (svéd népdal)

VV Zsofi:Tölcsért csinálok a seggemből,kiálltok vidáman.

Baunkó von toitoi:Lenn a Luna partján,két fiú meg egy lány--(marianna árok)

Puzsiér eDinka:Köztársasági elnök én legyek?

„Túlságosan szeretem a f *szt és a drogokat ahhoz, hogy politikus legyek” 

 

Hogy mi ellen tüntettek?Nem a retekklub ellen!,mert alulírva még köszönetet is kaptak-na kitől

2006

2019 végéig átszervezik a bicskei gyermekotthont, a bentlakókat lakásotthonba költöztetik - ezt válaszolta kérdésünkre a fenntartó. Ez az a gyermekotthon, amelynek vezetőjét nemrég előzetes letartóztatásba helyezték, mert a gyanú szerint szexuálisan zaklatta a rábízott gyerekeket. A helyiek attól félnek, hogy a gyerekeket a Batthyány-kastélyból a város szélén álló menekülttáborba helyezik át, már január elsejétől. Ezt cáfolta most a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság.

Szigorítottak a gyerekotthonok vezetőinek kiválasztásán - ezt közölte az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán azt mondta, hálás az RTL-nek, amiért segített feltárni a bicskei molesztálási ügyet. Tavaly ősszel a Házon kívül műsorban a bicskei otthon két korábbi lakója beszélt arról, hogy éveken át szexuálisan zaklatta őket az igazgató, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A miniszter most bejelentette, hogy 2020-ig megszüntetik a bicskeihez hasonló otthonokat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lcmpart.blog.hu/api/trackback/id/tr6718329579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása